dijous, 15 de març del 2012

ERC i JERC convoquen una assemblea oberta a la ciutadania


Les seccions locals d’ERC i JERC a Sant Adrià han decidit convocar una Assemblea Oberta a tota la ciutadania per tal de presentar el seu projecte de ciutat i engrescar als ciutadans que així ho vulguin a participar del projecte i a enriquir-lo. Així com també debatre postures i mesures que caldrien per millorar Sant Adrià.

Sota el títol: “Un projecte obert de ciutat. ERC i JERC a Sant Adrià”, les formacions republicanes busquen generar espais de diàleg amb els ciutadans a l’escenari autòcton de la política, el carrer. Així presenten un format novedós, ja que la trobada serà a l’aire lliure davant del nou mercat provisional (Parc Rosa Sensat i Vilà) a les 10 h del matí del proper dissabte dia 17 de març.

L’iniciativa pretèn trencar les barreres físiques i sovint també psicològiques que separen els ciutadans dels polítics, atenent al criteri de la formació que creu que es basen en etiquetes i apriorismes llunyans a la realitat. Per això, esperen que tothom sigui del color que sigui i tingui les idees que tingui, participi a l’assemblea per conèixer de primera mà quin és el projecte i quines coses poden aportar perquè aquest projecte sigui compartit.

Podeu seguir l'Assemblea vía twitter: #assembleaercsab, així com deixar les vostres aportacions abans i després!