dijous, 17 de juliol del 2008

Per fi tenim balances fiscals!

He tornat de la meva setmana de descans i relax amb una notícia sorprenent i que no ha fet més que encendre aquest retorn a la meva rutina personal, la publicació de les balances fiscals.

Es realment indignant pel poble de Catalunya que hagin hagut de passar tans anys per tal de que es publiquin, i és potser encara més indignant adonar-te que les han amagat per por a possibles reaccions de les diferents nacionalitats que te aquest estat, i sense menystenir al País Basc i Navarra tot i que tenen un sistema de finançament que ja ens agradaria, a Catalunya i al conjunt dels Països Catalans som amb diferència els que surtim més mal parats d'això que en diuen Estat, un estat inventat, una aglomeració de nacionalitats unides pel terror d'una guerra i que han sabut conservar amb mà dura i només amb això des de fa 300 anys, el seu truc l'homegeneització constat barrejat amb époques de repressió i massacres humanes que enlloc del món han passat.

He tingut el plaer de parlar amb un historiador mallorquí a la meva estància a Mallorca, per res sospitós de catalanista ni independentista, això si objectiu com a pocs, haurieu de veure-li com s'emocionava parlant de l'época de Jaume I, com alabava els temps de bonança económica que les Illes Balears i Pitiüses havien gaudit durant la seva independència i durant el seu pas per la Corona d'Aragó. Sent objectius, des de la vessant económica avui per avui als Països Catalans ens convé la independència, per fi avui puc dir ben alt i clar que prou de pseudosolidaritat!!

La solidaritat és un terme confós sovint, la solidaritat no és un exercici obligatori, és una decisió optativa que pren qualsevol en una situació determinada. No és solidaritat que perdem més de 2000 euros l'any per cada ciutadà català, senyors no us enganyeu, no és solidaritat és espoli, espoli fiscal.

Prou!

Volem un finançament just, i volem que Catalunya esdevingui una potència econòmica al món, i és la nostra responsabilitat i la dels nostres politics la de portar a Catalunya a ser capdavanters en l'economia productiva i deixar la construcció com a secundari. I per fer realitat això que tant necessita Catalunya necessitem diners per fer les consegüents inversions.

Visca Catalunya lliure d'espoli fiscal!

1 comentari:

Uribetty ha dit...

Doncs poques coses hi puc afegir company.
Esperem que amb la publicació de les balances fiscals es vegi que l'únic camí per al benestar dels ciutadants dels Països Catalans és la independència.

Salut i país!