divendres, 24 d’octubre del 2008

Debats a Ràdio La Mina


Com molts de vosaltres sabreu, des de Ràdio la Mina s'ha encetat un programa de debat polític setmanal d'una hora i mitja de duració anomenat: "La punta del iceberg". I les JERC estem d'enhorabona perquè a les dues darreres convocatòries, el Portaveu de JERC - Sant Adrià ha sigut el representant d'ERC al debat fet que demostra la forta aposta que fa el nostre partit referencial per les seves joventuts com a marc de potenciació i formació.


Els debats han estat: un sobre Educació i l'altre sobre les 3 xemeneies. En tots dos casos, més enllà de deixar clara la posició d'Esquerra s'ha parlat de tots aquells temes que a la resta de formacions polítiques els hi costa admetre, això ha fet a més que els debats siguin intensos i amb un caràcter de crítica potent amb el qual el ciutadà ha pogut veure-s'hi reflectit. No hem caigut mai en l'autocomplaença ni en la manca d'ambició ni social ni nacional per això hem donat la cara, fent un discurs coherent i lògic amb les nostres idees. I hem marcat la nostra visió deixant una emprenta clara amb l'esperança de que els ciutadans s'hagin adonat que tot és susceptible de millorar i amb nosaltres és possible.
Us encoratjem a que escolteu "La Punta del iceberg" cada dijous, de 21 h a 22.30 h en la freqüència 102.5 (Ràdio La Mina) o la 98.0 (Fòrum Ràdio)!
Salut i República companys!

1 comentari:

Jordi Domingo i Roquer ha dit...

És una bona iniciativa, sí; jo des de Santa Coloma ho escolto via web a www.radiolamina.com